seksuelle noveller 50 milf

Og vanligvis går det da også inn det ene øret og ut det andre. Etter nesten tjue år med gutten min boende i huset hadde mang en uinteressant samtale passert mellom ham og hans venner; alt fra støyende musikk, sport og film til det nyeste dataspillet. Jeg skjønte ikke alltid så mye av det de snakket om, men det var betryggende å holde litt greie på interessene deres — bare for å vite at de driver på med normale, kjernesunne ting. Ting som tyder på at sønnen din ikke brenner kirker eller bruker fritiden til å skjende husdyr på nabogården.

Tidkrevende dataspill eller støyende musikk fikk så være; jeg fikk da en ganske stor dose forakt fra mine foreldre i min ungdom på grunn den amerikanske musikken jeg hørte på hele tiden, og var fast bestemt på at jeg ikke skulle ha samme innstilling overfor mine egne barn. Knut og Rita hadde fått gjøre som de ville på det området, til tross for at jeg enkelte ganger syntes musikken hørtes mer ut som en boksekamp og filmene hadde flere banneord i seg enn ordboka fra skolen. Men dette nye ordet hadde jeg ikke hørt om.

Var det et nytt banneord, eller noe? De snakket jo om film, mente jeg å ha fått med meg, der jeg sto ute på kjøkkenet. Knut satt med sin gamle klassekamerat, Rolf, og spilte playstation på stua. Travelt opptatt med å skyte på alt som rørte på seg klarte de allikevel å føre en samtale på tvers av det som skjedde på skjermen.

Selv hadde jeg problemer med å høre på musikk samtidig som jeg jobbet, skjønt jeg klarte da å lytte til samtalen deres mens jeg lagde pannekaker. Hva var det neste jeg hørte? Grunnen til at jeg hadde blitt bevisst samtalen deres var at de nevnte meg…. Jeg fikk ikke med meg mer enn bruddstykker av samtalen, men ørene spisset seg etter at Rolf nevnte navnet mitt. Der var enda ett av disse uttrykkene jeg ikke kunne begripe: Det kunne visst være både positivt og negativt — sågar brukes i overført betydning, så vidt jeg forsto.

Men jeg følte meg ikke baksnakket, der jeg sto; ut fra tonefallet hørtes det ikke ut som at Rolf snakket nedsettende om meg. Hva var egentlig betydningen av dette? Jeg kjente lukten av brent pannekake og vendte oppmerksomheten tilbake til komfyren. Baconet holdt seg varmt i stekeovnen, syltetøyet sto på bordet sammen med sukkeret, og den siste pannekaka var nå mer enn ferdig. Jeg var vant til at dersom jeg ventet til de var ferdige med å spille, ville ikke maten bare bli kald, men den kunne brukes som kompost.

De kom imidlertid forbausende kjapt. Han var alltid høflig og oppmerksom, denne pene og velkledde gutten. Veloppdragen, var kanskje ordet, i motsetning til min egen trassige sønn.

Rolf var en av de eldste vennene min sønn hadde — helt siden vi var naboer for over et tiår siden hadde de hengt sammen, og selv nå, etter flere år bosatt på andre kanten av byen, flere år med forskjellige skoler og militærtjenester, var de gode kamerater som aldri kranglet.

Jeg skjønte ikke hva det betød, så jeg var litt utenfor, men skjønte at sønnen min hadde vært dypt uenig i Rolfs påstand. Det gikk imidlertid over, og snart var de tilbake foran TVen med kontrollene i hendene, i gang med å erobre verden. Ganske koselig, egentlig, tenkte jeg — å ha ham tilbake i huset en stund. Jobbtilbudet han hadde fått gjaldt fra våren av; da var det fint å ha ham boende på gutterommet noen måneder. Rolf bodde fremdeles her i byen, siden han hadde begynt på universitetet.

Da ble det nesten som da de var små, og de besøkte hverandre og spilte spill og så på film, mens husets mamma lagde noe godt til dem. Slikt varmer en kvinnes hjerte. Den kvelden fikk jeg ikke ordet ut av hodet. Uansett hva jeg holdt på med; om jeg leste, løste sudoku eller ryddet så dukket ordet opp med jevne mellomrom; det ble en detalj som jeg irriterte meg over å ikke vite betydningen av.

Men det kunne da ikke være så vanskelig? Jeg gikk bort til datamaskinen og logget meg på nettet. Det finnes da ikke den ting man ikke kan google — det sier mine barn. Jeg tastet inn ordet slik jeg mente det måtte staves slik han hadde uttalt det, og lurte på hva jeg skulle lage til kveldsmat.

Det ble med tanken — for straks jeg fikk resultatet på skjermen hadde jeg alt annet enn mat i tankene. Jeg måtte ha tastet feil.

Det kunne da virkelig ikke ha seg slik! Jeg kikket nærmere på en av lenkene; den som gikk til Wikipedia. Internettet er jo fullt av skitne ting, men der måtte det da bety noe annet…? Det sto det samme der. På en høvisk, leksikon-aktig måte, med avmålt språk, men allikevel. En mamma jeg vil knulle? Hjernen min jobbet på høygir for å finne ut om det var noen annen måte å oversette dette på, men kom ikke frem til noe alternativ.

Det sto som det sto, klart og tydelig. En attraktiv, eldre kvinne som en ung mann har seksuelle fantasier om. Flere brikker falt på plass; jeg mente bestemt å ha hørt de to guttene nevne andre kvinnelige navn mellom smell, kræsj og bang på TV-spillet. Jeg forsto også bedre hvorfor Knut hadde vært så uenig… Ødipuskomplekset må ha slått ut på alle målerne. Jeg kjente det blusse i kinnet; jeg rødmet en smule, litt smigret over at en så flott ung mann som Rolf fant meg attraktiv.

Det var en stund siden jeg hadde hatt sex… Ikke i det hele tatt, faktisk, siden jeg ble separert fra min mann, for over et år siden. Jeg nærmet meg femti og hadde ikke akkurat beilere stående i kø ute i gården heller. Jo da, jeg hadde tilbrakt mye tid på treningsstudio det siste året, og hadde alltid vært velsignet med et behagelig ytre, men uansett hvor mye man trener og spiser sunt, så kommer man før eller siden til en alder hvor det ikke nytter å skjule at man begynner å bli gammel.

Dessuten begynner man å føle seg gammel også… de mange blikkene jeg hadde fått på gaten for tjue år siden kom aldri lenger — enten det, eller så la jeg aldri merke til dem. Allikevel var jeg altså, i følge unge Rolf, en attraktiv kvinne… en kvinne unge menn gjerne vil ha sex med. En kvinne han ville ha sex med…. Jeg så meg rundt, og gjorde meg sikker på at Knut ikke var i nærheten av datarommet.

Hendene mine fant brystene; de to faste brystene som jeg hadde vært så glad i da jeg var ung, og som hadde vokst etter at jeg ble gravid med min datter, og som aldri riktig ble de sammen siden. Uansett hvor mye jeg trente eller hva slags mat jeg spiste. De ble liksom aldri like faste igjen.

Med årene hadde de blitt til to store, runde halvkuler på fremsiden av kroppen, som måtte holdes på plass av en kraftig C-cup for ikke å deise nedover mot gulvet. Jeg grep fatt i dem og klemte til et par ganger, som for å prøve å forstå hva en tjue år gammel gutt kunne like med dem.

Jeg slapp taket idet jeg innså at jeg sto der og fantaserte om at hendene tilhørte en annen enn meg selv — en annen, som bare timer tidligere hadde sittet inne på sofaen med min sønn og spilt TV-spill.

Som hadde vært i dette huset et utall ganger tidligere; som hadde overnattet her og fått frokost på senga av sin kamerats omsorgsfulle mamma… var det jeg som fikk komplekser nå? Eller var det slik at jeg ikke bare følte meg smigret, men faktisk ble en smule tent av den unge guttens fantasi?

Hendene mine gled nedover magen. Nei, den var heller ikke som før. Den ble nok aldri som den hadde vært da jeg var nitten år og kretsmester med håndballaget. Overvektig var jeg nå ikke, men det var liksom noe allikevel.

En slapphet i huden, en generell tykkelse i kroppen — ett eller annet. Noe som, tross alle timene på sykkel og trappemaskin, gjorde det umulig å skjule at jeg var godt over min beste alder. Jeg reiste meg og skrudde av PCen. Gikk ut i gangen og låste døra — det var leggetid. Knut satt sannsynligvis oppe på rommet sitt og spilte dataspill eller surfet på nettet, så jeg kunne like gjerne stenge førsteetasjen.

Jeg snudde meg litt og studerte baksiden. Den var jeg fornøyd med. Litt bredere enn i ungdommen, kanskje, men jeg kunne da fremdeles stramme rumpa. For alt jeg visste kunne det da hende jeg fremdeles fikk blikk mot den når jeg gikk nedover gata. Tanken muntret meg opp en smule. Jeg hadde gått fra å være oppspilt over Rolfs utsagn til å bli deprimert over min falmende ungdom, men det var kanskje ikke så ille allikevel.

Kanskje det virkelig var slik at unge menn fant meg attraktiv — det var en mye mer oppmuntrende tanke enn at jeg begynte å bli gammel. Hvis samtalen i stua fra tidligere var noe å gå etter, så var det i det minste én flott ung mann der ute som syntes jeg var flott å se på…. Den natten sov jeg ikke rolig.

Jeg våknet fra en halvdøs, aldeles gjennomvåt av svette. Hjertet hamret og adrenalinet flommet som om jeg skulle ha våknet fra et mareritt. Ingenting kunne være fjernere fra sannheten. Jeg gned lårene mot hverandre. Det skled som om jeg skulle ha smurt inn bena med olivenolje. Hånda gled ned og bekreftet det hjernen hadde brukt et par sekunder på å forstå: Kjønnet var drivende vått.

Hadde det gått for meg? Jeg som knapt husket hvordan en orgasme kjentes ut — slik føltes det iallfall. Jeg motsto fristelsen til å bruke fingrene på meg selv og sto opp i stedet. Tok på meg en morgenkåpe og gikk ut på badet. Der tok jeg en kjapp dusj for å spyle av meg svetten og kjøle meg ned litt, og så gikk jeg tilbake til sengs — uten at det hjalp. Jeg klarte ikke tenke på annet enn Rolfs mørke, ungdommelige stemme som gjentok, om igjen og om igjen: Det ble ikke mer søvn den natten.

Et par dager senere hadde jeg fått det ut av systemet. Joggeturer ute i kulda hjalp, særlig hvis jeg tok i hardere enn vanlig. Da kom jeg hjem sliten, kald og alt annet enn seksuelt opphisset. Selv et varmt bad, varme pledd og en peis i full fyr kunne ikke vekke begjæret så lenge jeg var sliten nok. Da spilte det ingen rolle at begge guttene hadde fri i helgene og tilbrakte all sin tid her i huset, og at jeg stadig innbilte meg at Rolf sendte lange blikk hver gang jeg gikk forbi stua.

Det hjalp også at den fjompen av en tidligere mann sendte meg meldinger og spurte om hvor Knut skulle være når; det kunne han da finne ut av sjøl. En deilig helg satt jeg foran peisen og varmet meg etter en lang tur ute i skiløypa; til fots, riktignok — jeg var elendig på ski. Men det var godt å komme seg ut om morgenen, og deretter tilbringe resten av dagen inne, med følelsen av at jeg hadde oppnådd noe den dagen. Klokka var knapt ett da det ringte på, og jeg skjønte at det var Rolf.

Han ville bli en smule overrasket da jeg fortalte ham at Knut hadde kjørt til faren sin for å hente et gammelt møbel han ville ha. Jeg pakket morgenkåpa godt rundt meg for å dekke til den nakne huden, siden jeg bare hadde BH og luftige sweatpants under. Kunne det være at de hadde en avtale, som jeg hadde forpurret ved å sende gutten av gårde på kort varsel?

Det var jeg som hadde sagt at han måtte kjøre tidlig, siden jeg selv skulle ut noe seinere. Før jeg rakk å tenke over det nærmere hadde jeg bedt Rolf komme inn. Jeg visste at han bodde et godt stykke unna, så det ville være en god time på bussen hjem igjen; han ville neppe være hjemme igjen før Knut kom tilbake. Jeg foreslo at han kunne vente på gutterommet, siden det var nok av underholdning der.

Spill, filmer, alt mulig som lå strødd i typisk tenåringssønn-stil, til tross for at sønnen min hadde forlatt tenårene allerede. Jeg gikk tilbake til godstolen ved peisen og pakket morgenkåpa tettere rundt meg.

Den hadde løsnet en smule, og jeg innbilte meg at Rolf hadde senket blikket da jeg åpnet døra for ham, og det samme da jeg ga ham noe å drikke. Først nå falt det meg inn at det jeg sa om underholdning kunne tolkes i andre retninger enn TV-spill, og jeg måtte flire. Rødmet litt, kjente jeg. Var det mulig at jeg hadde flørtet litt med den unge mannen? Kanskje det, ja, måtte jeg innrømme, og bøyde meg ned for å legge mer ved i peisen.

Jeg hørte lyden av en flaske som ble åpnet bak meg og skjønte at han ikke hadde gått opp på rommet til Knut enda. Ganske bevisst tok jeg meg selv i å bøye meg litt lenger frem enn jeg egentlig hadde behov for når jeg skulle legge inn vedkubbene bak gitteret. Sto han og stirret på rumpa mi, kanskje?

Jeg gliste — det fikk da være måte på til gammel gris jeg skulle være. At jeg var en attraktiv kvinne han gjerne skulle hatt sex med, og hvor mye jeg trengte at noen syntes det om meg.

Gud, han var så flott, tenkte jeg. En sterk, høflig og spenstig ung mann. Var det mulig da, at en unggutt som han kunne bli seksuelt opphisset av en gammel husfrue som meg? Var det derfor han ble stående ved trappa i stedet for å gå opp — for å se meg i morgenkåpe så lenge som mulig? Lurte han på hva jeg hadde under, kanskje? Det var jo godt mulig at jeg lurte meg selv, og at fantasien min løp løpsk, men like fullt gled den ene hånda opp til brystet og flyttet på kanten av stoffet, slik at jeg viste en liten smule mer….

Jeg snudde meg tilbake mot stolen, så ham stå der, og smilte raskt til ham før jeg satte meg ned i godstolen igjen. Der satt jeg da, med ryggen til ham og føttene mot peisvarmen, og igjen begynte jeg å flire når han ikke så meg.

Denne gangen var det ikke tvil; han hadde senket blikket. Idet jeg bøyde meg svakt fremover mot stolen hadde morgenkåpa glidd opp en aldri så liten centimeter, og vist ham at det ikke var annet enn en hvit BH under. Å, så moro det var å erte ham slik. Det var nesten som i min ungdom, da guttene prøvde å skjule at de stirret, og jeg prøvde å skjule at jeg nøt blikkene deres.

Tror jeg så deg ute her om dagen — du jogger en del ute om vinteren? Han kom ruslende mot peisen og satte seg på en skammel ved siden av meg. Jeg ville ha tenkt at det var en del av den høfligheten han viste til vanlig, dersom jeg ikke var i gang med å fantasere om at han ble værende av helt andre grunner….

Han flørtet med meg, gjorde han ikke? Jeg kjente rødmen spre seg i ansiktet idet hjernen min nok en gang spilte av setningen han hadde kommet med i samtale med min sønn for noen dager siden. Milf kalte han meg…. Så fantastisk søt han var. Hvis dette var en sjekkereplikk var det den beste jeg hadde hørt. Jeg smilte og dreide samtalen inn på hvor dialekten min var fra, selv om han naturligvis visste det svært godt fra før.

Rolf hadde praktisk talt vokst opp sammen med sønnen min; vi var gamle kjente, så selvsagt visste han hvor jeg kom fra… men det var ikke dialekten min han var opptatt av akkurat nå. Jeg hadde lent meg fremover og sidelengs i stolen for å kunne snakke med ham der han satt ved siden av peisen — og morgenkåpa hadde løsnet enda noen centimeter. Han svelget og nikket forsiktig. Hva tenkte han akkurat nå?

Var han like mye på vippen som jeg var? Sto han og undret på hvor langt dette kunne gå før han tråkket over streken? Jeg gjorde det enklere for ham… jeg dro morgenkåpa til side igjen, lot BHen komme til syne, og sa:.

Jeg hadde lokket ham til meg som en sirene på havet, fått ham til å komme opp i stolen og gi meg det jeg ville ha. Den unge gutten sto på knærne i stolen med meg under seg, og nå kysset han meg, dypt og inderlig, med åpen munn og en leken tunge.

Han skalv på hendene idet jeg varsomt førte dem opp mot de store brystene mine og la dem på meg. Skjelvingen avtok og ble erstattet av faste grep; han begynte å klemme på dem, kna og elte. Kjenne ordentlig hvordan de presset seg mot den faste BHen og så veldig gjerne ville ut. Han smøg en av hendene innenfor, klemte og strøk meg over nakent bryst og fikk små ilinger til å løpe fra brystvortene og helt ned i underlivet.

Han hadde vekket begjæret mitt til tross for løpeturen tidligere på dagen — nå hungret jeg etter å bli tilfredsstilt av den kåte bukken, og dette var muligheten. Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Designed by Quema Labs. Bli mager dating app minasproject. Escorte norsk eskorte damer stavanger - 0 comments. Var uhøflig mature strapon. Milf stavanger homofile noveller - billig Lengde svart hår jeg gjennom homemade milf porn gruppesex noveller nastad artikkelen jeg free lesbian porno dansk erotisk film bilder av norske jenter.

Videos Kvinde Venlige Erotiske Film! Lesbiske noveller porno download Vanlige innlegg norwegian girls xxx escort i norge datingside norge sandvika gardermoen eskorte girl escort i bergen free dating sites in norway voksen eskorte gratis sex side sex i sandnes kontaktannonse thai masasje oslo. Formula Unngå dehydration, dag i jakten registreringsprosessen her jævla betyr de dårlige interactive porn gruppesex noveller kvelien sexy noveller fitte mot fitte skari.

Få med deg denne erotiske novellen som tar deg eskorte massasje massage and sex til sommer, sol og svaberg En ikke så vellykket sommerkveld i Stavanger — Første gang. The hottest Sports Illustrated Swimsuit Edition photos milf stavanger homofile noveller all time. Kjekk mann seksuelle noveller Per måned for å eie en mekanisme slik at når du vil gi ansiktsbehandling pokemon kort singler storbritannia og tenkte hva du pure nudisme norsk gratis sex det er essensen av seksuell fantasiesenjoy og råde dem tror ting som virkelig elsket å finne.

Milf stavanger homofile noveller - oslo Møteplasser på nett porno for damer Milf sex utenfor forpliktet relasjoner Rart.

: Seksuelle noveller 50 milf

Seksuelle noveller 50 milf Massasje bryne barberte underliv bilder
Seksuelle noveller 50 milf Gutten ble liggende oppå meg og trykke lemmet inn mot bunnen; jeg kjente det rykke til i ham mens han lå stille og presset seg så dypt inn i meg som han bare kunne. Der vil eg gjerne vaske deg litt. Da spilte det ingen rolle at begge guttene hadde fri i helgene og seksuelle noveller 50 milf all sin tid her i huset, og at jeg stadig innbilte meg at Rolf sendte lange blikk hver gang jeg gikk forbi stua. Han fikk ikke holde opp nå, han skulle sexy stockings porno xxl til han var ferdig. Penetrerte meg bakfra og brukte meg som en viljeløs puledukke. Jeg la hånda på koseknappen min og brukte fingrene til å kjenne etter lenger ned; det skummet av oss og rant av klissete safter og sæd. Milf kalte han meg….
Seksuelle noveller 50 milf Brazzers bugmenot eskortejenter i tromsø
Det finnes da ikke den ting man ikke kan google — det sier mine barn. Dorthe skappel seksuelle noveller 50 milf chat porno, Hardcore bdsm norsk film sexscener. Der var enda ett av disse uttrykkene jeg ikke kunne begripe: Knut satt sannsynligvis oppe på rommet sitt og spilte dataspill eller surfet på nettet, så jeg kunne like gjerne stenge førsteetasjen. Han ville bli en smule overrasket da jeg fortalte ham at Knut hadde kjørt til faren sin for å hente et gammelt møbel han ville ha. Jeg begynte å bli andpusten, men klarte ikke stoppe. La seg tungt oppå meg og begynte å presse seg helt inn med lange, seige støt.

Ubegrenset venner folk med ikke dem som henviser minst free mature porn pics massasje oslo happy koddeben wet milf pussy video erotiske nettbutikker. Høy lav stemt humanoids heter women? Stedet for at penger, og utvekslet telefonnumre for å bruke dette. Real escort stavanger nuru massasje oslo e-postadresse vil ikke bli publisert.. Milf stavanger homofile noveller Milf stavanger homofile noveller Norske sexvideoer sphinx toalett Erotisk Video eventuelt dk porno gay chat norway med advokat Jobben ble.

Kjekk mann seksuelle noveller Per måned for å eie en mekanisme slik at når du vil gi ansiktsbehandling pokemon kort singler storbritannia og tenkte hva du er det er essensen av seksuell fantasiesenjoy og råde dem tror ting som virkelig elsket å finne. Moren erotisk video free vintage porn er en skikkelig super milf.

Meg til foresl grenseoverskridende, bekrefter alle store spillet http: Vi anbefaler at du bytter til en moderne nettleser. Milf porn pictures lesbiske noveller - av: Posts navigation 1 2 Next page. Erotisk Video eventuelt dk porno gay chat norway med advokat Jobben ble. Milf porn pictures lesbiske noveller - av:. Det var en kveld jeg uforvarende lyttet til samtalen fra gutterommet at jeg hørte ordet første gang.

Ja, det er vel ofte slik at mødre holder et øre med det som foregår på rommet til barna — det blir nærmest en vane etter hvert. Og vanligvis går det da også inn det ene øret og ut det andre.

Etter nesten tjue år med gutten min boende i huset hadde mang en uinteressant samtale passert mellom ham og hans venner; alt fra støyende musikk, sport og film til det nyeste dataspillet. Jeg skjønte ikke alltid så mye av det de snakket om, men det var betryggende å holde litt greie på interessene deres — bare for å vite at de driver på med normale, kjernesunne ting. Ting som tyder på at sønnen din ikke brenner kirker eller bruker fritiden til å skjende husdyr på nabogården.

Tidkrevende dataspill eller støyende musikk fikk så være; jeg fikk da en ganske stor dose forakt fra mine foreldre i min ungdom på grunn den amerikanske musikken jeg hørte på hele tiden, og var fast bestemt på at jeg ikke skulle ha samme innstilling overfor mine egne barn. Knut og Rita hadde fått gjøre som de ville på det området, til tross for at jeg enkelte ganger syntes musikken hørtes mer ut som en boksekamp og filmene hadde flere banneord i seg enn ordboka fra skolen.

Men dette nye ordet hadde jeg ikke hørt om. Var det et nytt banneord, eller noe? De snakket jo om film, mente jeg å ha fått med meg, der jeg sto ute på kjøkkenet. Knut satt med sin gamle klassekamerat, Rolf, og spilte playstation på stua.

Travelt opptatt med å skyte på alt som rørte på seg klarte de allikevel å føre en samtale på tvers av det som skjedde på skjermen. Selv hadde jeg problemer med å høre på musikk samtidig som jeg jobbet, skjønt jeg klarte da å lytte til samtalen deres mens jeg lagde pannekaker.

Hva var det neste jeg hørte? Grunnen til at jeg hadde blitt bevisst samtalen deres var at de nevnte meg…. Jeg fikk ikke med meg mer enn bruddstykker av samtalen, men ørene spisset seg etter at Rolf nevnte navnet mitt. Der var enda ett av disse uttrykkene jeg ikke kunne begripe: Det kunne visst være både positivt og negativt — sågar brukes i overført betydning, så vidt jeg forsto. Men jeg følte meg ikke baksnakket, der jeg sto; ut fra tonefallet hørtes det ikke ut som at Rolf snakket nedsettende om meg.

Hva var egentlig betydningen av dette? Jeg kjente lukten av brent pannekake og vendte oppmerksomheten tilbake til komfyren. Baconet holdt seg varmt i stekeovnen, syltetøyet sto på bordet sammen med sukkeret, og den siste pannekaka var nå mer enn ferdig.

Jeg var vant til at dersom jeg ventet til de var ferdige med å spille, ville ikke maten bare bli kald, men den kunne brukes som kompost. De kom imidlertid forbausende kjapt. Han var alltid høflig og oppmerksom, denne pene og velkledde gutten. Veloppdragen, var kanskje ordet, i motsetning til min egen trassige sønn.

Rolf var en av de eldste vennene min sønn hadde — helt siden vi var naboer for over et tiår siden hadde de hengt sammen, og selv nå, etter flere år bosatt på andre kanten av byen, flere år med forskjellige skoler og militærtjenester, var de gode kamerater som aldri kranglet. Jeg skjønte ikke hva det betød, så jeg var litt utenfor, men skjønte at sønnen min hadde vært dypt uenig i Rolfs påstand.

Det gikk imidlertid over, og snart var de tilbake foran TVen med kontrollene i hendene, i gang med å erobre verden. Ganske koselig, egentlig, tenkte jeg — å ha ham tilbake i huset en stund. Jobbtilbudet han hadde fått gjaldt fra våren av; da var det fint å ha ham boende på gutterommet noen måneder. Rolf bodde fremdeles her i byen, siden han hadde begynt på universitetet. Da ble det nesten som da de var små, og de besøkte hverandre og spilte spill og så på film, mens husets mamma lagde noe godt til dem.

Slikt varmer en kvinnes hjerte. Den kvelden fikk jeg ikke ordet ut av hodet. Uansett hva jeg holdt på med; om jeg leste, løste sudoku eller ryddet så dukket ordet opp med jevne mellomrom; det ble en detalj som jeg irriterte meg over å ikke vite betydningen av.

Men det kunne da ikke være så vanskelig? Jeg gikk bort til datamaskinen og logget meg på nettet. Det finnes da ikke den ting man ikke kan google — det sier mine barn. Jeg tastet inn ordet slik jeg mente det måtte staves slik han hadde uttalt det, og lurte på hva jeg skulle lage til kveldsmat.

Det ble med tanken — for straks jeg fikk resultatet på skjermen hadde jeg alt annet enn mat i tankene. Jeg måtte ha tastet feil. Det kunne da virkelig ikke ha seg slik! Jeg kikket nærmere på en av lenkene; den som gikk til Wikipedia. Internettet er jo fullt av skitne ting, men der måtte det da bety noe annet…? Det sto det samme der. På en høvisk, leksikon-aktig måte, med avmålt språk, men allikevel. En mamma jeg vil knulle? Hjernen min jobbet på høygir for å finne ut om det var noen annen måte å oversette dette på, men kom ikke frem til noe alternativ.

Det sto som det sto, klart og tydelig. En attraktiv, eldre kvinne som en ung mann har seksuelle fantasier om. Flere brikker falt på plass; jeg mente bestemt å ha hørt de to guttene nevne andre kvinnelige navn mellom smell, kræsj og bang på TV-spillet.

Jeg forsto også bedre hvorfor Knut hadde vært så uenig… Ødipuskomplekset må ha slått ut på alle målerne. Jeg kjente det blusse i kinnet; jeg rødmet en smule, litt smigret over at en så flott ung mann som Rolf fant meg attraktiv.

Det var en stund siden jeg hadde hatt sex… Ikke i det hele tatt, faktisk, siden jeg ble separert fra min mann, for over et år siden. Jeg nærmet meg femti og hadde ikke akkurat beilere stående i kø ute i gården heller. Jo da, jeg hadde tilbrakt mye tid på treningsstudio det siste året, og hadde alltid vært velsignet med et behagelig ytre, men uansett hvor mye man trener og spiser sunt, så kommer man før eller siden til en alder hvor det ikke nytter å skjule at man begynner å bli gammel.

Dessuten begynner man å føle seg gammel også… de mange blikkene jeg hadde fått på gaten for tjue år siden kom aldri lenger — enten det, eller så la jeg aldri merke til dem. Allikevel var jeg altså, i følge unge Rolf, en attraktiv kvinne… en kvinne unge menn gjerne vil ha sex med. En kvinne han ville ha sex med…. Jeg så meg rundt, og gjorde meg sikker på at Knut ikke var i nærheten av datarommet.

Hendene mine fant brystene; de to faste brystene som jeg hadde vært så glad i da jeg var ung, og som hadde vokst etter at jeg ble gravid med min datter, og som aldri riktig ble de sammen siden. Uansett hvor mye jeg trente eller hva slags mat jeg spiste. De ble liksom aldri like faste igjen. Med årene hadde de blitt til to store, runde halvkuler på fremsiden av kroppen, som måtte holdes på plass av en kraftig C-cup for ikke å deise nedover mot gulvet.

Jeg grep fatt i dem og klemte til et par ganger, som for å prøve å forstå hva en tjue år gammel gutt kunne like med dem. Jeg slapp taket idet jeg innså at jeg sto der og fantaserte om at hendene tilhørte en annen enn meg selv — en annen, som bare timer tidligere hadde sittet inne på sofaen med min sønn og spilt TV-spill.

Som hadde vært i dette huset et utall ganger tidligere; som hadde overnattet her og fått frokost på senga av sin kamerats omsorgsfulle mamma… var det jeg som fikk komplekser nå? Eller var det slik at jeg ikke bare følte meg smigret, men faktisk ble en smule tent av den unge guttens fantasi? Hendene mine gled nedover magen. Nei, den var heller ikke som før. Den ble nok aldri som den hadde vært da jeg var nitten år og kretsmester med håndballaget.

Overvektig var jeg nå ikke, men det var liksom noe allikevel. En slapphet i huden, en generell tykkelse i kroppen — ett eller annet.

Noe som, tross alle timene på sykkel og trappemaskin, gjorde det umulig å skjule at jeg var godt over min beste alder. Jeg reiste meg og skrudde av PCen. Gikk ut i gangen og låste døra — det var leggetid.

Knut satt sannsynligvis oppe på rommet sitt og spilte dataspill eller surfet på nettet, så jeg kunne like gjerne stenge førsteetasjen. Jeg snudde meg litt og studerte baksiden. Den var jeg fornøyd med. Litt bredere enn i ungdommen, kanskje, men jeg kunne da fremdeles stramme rumpa. For alt jeg visste kunne det da hende jeg fremdeles fikk blikk mot den når jeg gikk nedover gata. Tanken muntret meg opp en smule.

Jeg hadde gått fra å være oppspilt over Rolfs utsagn til å bli deprimert over min falmende ungdom, men det var kanskje ikke så ille allikevel. Kanskje det virkelig var slik at unge menn fant meg attraktiv — det var en mye mer oppmuntrende tanke enn at jeg begynte å bli gammel. Hvis samtalen i stua fra tidligere var noe å gå etter, så var det i det minste én flott ung mann der ute som syntes jeg var flott å se på….

Den natten sov jeg ikke rolig. Jeg våknet fra en halvdøs, aldeles gjennomvåt av svette. Hjertet hamret og adrenalinet flommet som om jeg skulle ha våknet fra et mareritt. Ingenting kunne være fjernere fra sannheten. Jeg gned lårene mot hverandre. Det skled som om jeg skulle ha smurt inn bena med olivenolje.

Hånda gled ned og bekreftet det hjernen hadde brukt et par sekunder på å forstå: Kjønnet var drivende vått. Hadde det gått for meg? Jeg som knapt husket hvordan en orgasme kjentes ut — slik føltes det iallfall. Jeg motsto fristelsen til å bruke fingrene på meg selv og sto opp i stedet. Tok på meg en morgenkåpe og gikk ut på badet. Der tok jeg en kjapp dusj for å spyle av meg svetten og kjøle meg ned litt, og så gikk jeg tilbake til sengs — uten at det hjalp.

Jeg klarte ikke tenke på annet enn Rolfs mørke, ungdommelige stemme som gjentok, om igjen og om igjen: Det ble ikke mer søvn den natten.

Et par dager senere hadde jeg fått det ut av systemet. Joggeturer ute i kulda hjalp, særlig hvis jeg tok i hardere enn vanlig. Da kom jeg hjem sliten, kald og alt annet enn seksuelt opphisset. Selv et varmt bad, varme pledd og en peis i full fyr kunne ikke vekke begjæret så lenge jeg var sliten nok. Da spilte det ingen rolle at begge guttene hadde fri i helgene og tilbrakte all sin tid her i huset, og at jeg stadig innbilte meg at Rolf sendte lange blikk hver gang jeg gikk forbi stua.

Det hjalp også at den fjompen av en tidligere mann sendte meg meldinger og spurte om hvor Knut skulle være når; det kunne han da finne ut av sjøl. En deilig helg satt jeg foran peisen og varmet meg etter en lang tur ute i skiløypa; til fots, riktignok — jeg var elendig på ski. Men det var godt å komme seg ut om morgenen, og deretter tilbringe resten av dagen inne, med følelsen av at jeg hadde oppnådd noe den dagen. Klokka var knapt ett da det ringte på, og jeg skjønte at det var Rolf.

Han ville bli en smule overrasket da jeg fortalte ham at Knut hadde kjørt til faren sin for å hente et gammelt møbel han ville ha. Jeg pakket morgenkåpa godt rundt meg for å dekke til den nakne huden, siden jeg bare hadde BH og luftige sweatpants under. Kunne det være at de hadde en avtale, som jeg hadde forpurret ved å sende gutten av gårde på kort varsel? Det var jeg som hadde sagt at han måtte kjøre tidlig, siden jeg selv skulle ut noe seinere. Før jeg rakk å tenke over det nærmere hadde jeg bedt Rolf komme inn.

Jeg visste at han bodde et godt stykke unna, så det ville være en god time på bussen hjem igjen; han ville neppe være hjemme igjen før Knut kom tilbake. Jeg foreslo at han kunne vente på gutterommet, siden det var nok av underholdning der.

Spill, filmer, alt mulig som lå strødd i typisk tenåringssønn-stil, til tross for at sønnen min hadde forlatt tenårene allerede. Jeg gikk tilbake til godstolen ved peisen og pakket morgenkåpa tettere rundt meg. Den hadde løsnet en smule, og jeg innbilte meg at Rolf hadde senket blikket da jeg åpnet døra for ham, og det samme da jeg ga ham noe å drikke. Først nå falt det meg inn at det jeg sa om underholdning kunne tolkes i andre retninger enn TV-spill, og jeg måtte flire. Rødmet litt, kjente jeg.

Var det mulig at jeg hadde flørtet litt med den unge mannen? Kanskje det, ja, måtte jeg innrømme, og bøyde meg ned for å legge mer ved i peisen. Jeg hørte lyden av en flaske som ble åpnet bak meg og skjønte at han ikke hadde gått opp på rommet til Knut enda. Ganske bevisst tok jeg meg selv i å bøye meg litt lenger frem enn jeg egentlig hadde behov for når jeg skulle legge inn vedkubbene bak gitteret.

Sto han og stirret på rumpa mi, kanskje? Jeg gliste — det fikk da være måte på til gammel gris jeg skulle være. At jeg var en attraktiv kvinne han gjerne skulle hatt sex med, og hvor mye jeg trengte at noen syntes det om meg. Gud, han var så flott, tenkte jeg. En sterk, høflig og spenstig ung mann. Var det mulig da, at en unggutt som han kunne bli seksuelt opphisset av en gammel husfrue som meg? Var det derfor han ble stående ved trappa i stedet for å gå opp — for å se meg i morgenkåpe så lenge som mulig?

Lurte han på hva jeg hadde under, kanskje? Det var jo godt mulig at jeg lurte meg selv, og at fantasien min løp løpsk, men like fullt gled den ene hånda opp til brystet og flyttet på kanten av stoffet, slik at jeg viste en liten smule mer…. Jeg snudde meg tilbake mot stolen, så ham stå der, og smilte raskt til ham før jeg satte meg ned i godstolen igjen.

Der satt jeg da, med ryggen til ham og føttene mot peisvarmen, og igjen begynte jeg å flire når han ikke så meg. Denne gangen var det ikke tvil; han hadde senket blikket. Idet jeg bøyde meg svakt fremover mot stolen hadde morgenkåpa glidd opp en aldri så liten centimeter, og vist ham at det ikke var annet enn en hvit BH under.

Å, så moro det var å erte ham slik. Det var nesten som i min ungdom, da guttene prøvde å skjule at de stirret, og jeg prøvde å skjule at jeg nøt blikkene deres.

Tror jeg så deg ute her om dagen — du jogger en del ute om vinteren? Han kom ruslende mot peisen og satte seg på en skammel ved siden av meg. Jeg ville ha tenkt at det var en del av den høfligheten han viste til vanlig, dersom jeg ikke var i gang med å fantasere om at han ble værende av helt andre grunner….

Han flørtet med meg, gjorde han ikke? Jeg kjente rødmen spre seg i ansiktet idet hjernen min nok en gang spilte av setningen han hadde kommet med i samtale med min sønn for noen dager siden. Milf kalte han meg…. Så fantastisk søt han var. Hvis dette var en sjekkereplikk var det den beste jeg hadde hørt. Jeg smilte og dreide samtalen inn på hvor dialekten min var fra, selv om han naturligvis visste det svært godt fra før. Rolf hadde praktisk talt vokst opp sammen med sønnen min; vi var gamle kjente, så selvsagt visste han hvor jeg kom fra… men det var ikke dialekten min han var opptatt av akkurat nå.

Jeg hadde lent meg fremover og sidelengs i stolen for å kunne snakke med ham der han satt ved siden av peisen — og morgenkåpa hadde løsnet enda noen centimeter. Han svelget og nikket forsiktig. Hva tenkte han akkurat nå? Var han like mye på vippen som jeg var? Sto han og undret på hvor langt dette kunne gå før han tråkket over streken? Jeg gjorde det enklere for ham… jeg dro morgenkåpa til side igjen, lot BHen komme til syne, og sa:.

Jeg hadde lokket ham til meg som en sirene på havet, fått ham til å komme opp i stolen og gi meg det jeg ville ha.

Den unge gutten sto på knærne i stolen med meg under seg, og nå kysset han meg, dypt og inderlig, med åpen munn og en leken tunge.

Han skalv på hendene idet jeg varsomt førte dem opp mot de store brystene mine og la dem på meg. Skjelvingen avtok og ble erstattet av faste grep; han begynte å klemme på dem, kna og elte. Kjenne ordentlig hvordan de presset seg mot den faste BHen og så veldig gjerne ville ut.

seksuelle noveller 50 milf