undertøy sexy annonser sex

Er ikke noe jeg planlegger lang tid i forveien, men tar det på for å gi en overraskelse og det skjer ganske jevnlig. Syns det er fint å bruke sexy undertøy i hverdagen, er som regel da en trenger det mest. Har kjøpt endel undertøy i utlandet når jeg har vært der for de har mye bedre utvalg og lavere priser.

Jo, jeg tenker litt som deg, at Kondomeriet-antrekk kan virke latterlige. Men så tenker jeg at de inngår i et spill, eller i en lek, mellom partene. Selv synes jeg nok like ofte at et pen-pent undertøysett er like sexy som et spesialisert «sex-antrekk» fra Kondomeriet el.

Sexy antrekk, eller pent undertøy eller hvasomhelst annet som akkurat dere blir enige om kan f. Ikke undertøyet de har i hjørnet på de vanlige klesbutikkene, men de spesialiserte undertøysbutikkene deres altså.

De har mye fint og billig. Jeg bruker bare fint undertøy og matcher alltid. Typen vet jo ikke at du akkurat har tatt det på. Og kjøp ordentlige strømper av bra kvalitet. Bare spør mannen min! Mye av det såkalte sexy undertøyet synes jeg ser horete ut. Hos oss blir dette gjerne brukt når vi en sjelden gang har ungefri, kanskje vi tar ei helg på hotell eller noe sånt.

Effekten er upåklagelig, men det vert liksom ikkje til at vi styrer med dette før ein kvardagskjappis før vi sovnar. Jeg bruker alltid sexy undertøy, og det funker også alltid Alle menn ser ut til å elske det! Jeg liker best undertøy som er sexy men likevel litt classy og luksuriøst.

Favoritten er Agent Provocateur: Det er sinnsykt dyrt så jeg har ikke så mye derfra, men jeg har mye i den stilen. Anbefaler å se bilder fra kampanjene deres som inspirasjon. Det "gode gamle" med hofteholder eller korsett som holder oppe et par strømper er kjempepopulært blant menn, og dette får man kjøpt billig på HM og egentlig overalt.

La Senza har mye i den stilen, men en del av det sklir over til å bli litt tacky. Tacky kan være morsomt det også da, jeg har truser med fransk åpning, lakk og lær, leopard osv. Ikke det jeg betegner som veldig pent undertøy, men mer moro og spennende en gang i blant. Jeg har også noe undertøy som nesten er litt latterlig, men det er jo viktig å ha litt humor i sexlivet og Dessuten kan det se utrolig tåpelig ut, men likevel tenne mannen, hehe.

Jeg planlegger undertøy like nøye som resten av antrekkene jeg bruker hver dag, men det er ikke sånn at jeg sparer det til spesielle anledninger.

En ting jeg liker å gjøre er å åpne døra i bare sexy undertøy når kjæresten kommer på besøk og bare ta han før han får sukk for seg. Evt servere middag og se en film i undertøyet og se hvor lenge han holder ut, hehe. Du trenger ikke spare det til en hotellferie, overrask han med å ha det under hverdagsklærne en vanlig onsdag. Still deg foran han og kle av deg og se reaksjonen! Ellers er jeg egentlig for å gå i sexy undertøy hele tiden. Det trenger ikke være ubehagelig, det finnes plenty med luksuriøse og sexy sett i deilig stoff og uten spiler.

Flere menn foretrekker faktisk truser fremfor tanga og en frekk liten gjennomsiktig BH fremfor push up. Kast alle Sloggi-trusene eller gjem dem bakerst i skuffen for mensen-dager og invester i en pen undertøysgarderobe. Det gjør underverker for selvtilliten. Anbefaler også å kjøpe babydolls og nattkjoler som gjerne er gjennomsiktige eller korte, sleng på en hvilken som helst truse under og et par stay ups til og du er effortlessly sexy.

Leather harness har en effekt som bare må oppleves! Jeg synes dama er mest sexy når hun har vanlige, matchende undertøysett i sort eller naturfarve, med stayups til!

Det er pirrende å lese innlegget ditt. Det er altfor få damer som tenker og gjør som deg. Det er faktisk ikke noe mere sexy enn strømper gjerne ganske lange med strømpeholder. Når hun setter seg ned, legger det ene benet over det andre og lar skjørtekanten skli litt oppover, er utløsningen ikke langt unna! Må bare bukke, smile og si meg umåtelig imponert over din innstilling.

Nå er jeg selv så heldig å være del av et slikt tospann, og må bare applaudere for dere få ekte damer som virkelig tør og vil være damer med stor D. Dere er prakteksempler på hva alle "Kari Trestakker" her til lands burde se opp til, og etterfølge. Hadde de laget sexy og behagelig undertøy i ett, så skulle jeg for all del kledd meg mer sexy til hverdags. Bomull er og blir det beste, synes jeg, både for velvære og for helsa sin del. Og det er dumt at så få undertøysprodusenter klarer å kombinere disse egenskapene.

Glatte, syntetiske stoffer er klamme og særdeles upraktiske, spesielt om vinteren. Lite varmende slike truser, altså. Sexy undertøy er vel ikke bare truser?? Skal jeg snakke for meg selv er trusa temmelig uvesentlig når det snakkes om hva som er sexy eller ikke. Kler du deg opp i en herlig hofteholder og ekte nylonstrømper, kan trusa likegodt være i bomull som noe annet. Eller for den saks skyld fraværende Nå tenkte jeg mer på om man skal ha slike matchende undertøyssett da.

Kondomeriet står igjen som kampsponsor, to år etter at pauseunderholdningen i kampen Glimt-Bryne skapte nasjonale overskrifter. Da reagerte flere på de lettkledde damene i lekkert undertøy som spradet på Aspmyra-gresset i et snaut kvarter, mens spillerne tok en pausehvil i garderoben. Det var bare en av modellene som var veldig lettkledd.

At det skapte så mye styr var fantastisk, sier arrangementsansvarlig Rolf Mathisen. Denne gangen satser han og arrangementsstaben å skape mer humoristisk vri over showet. Og om noen føler seg støtt av pauseunderholdningen:. Det er jo bare å gå på badestranden.

Fikk du med deg showet for to år siden, er det ingen grunn til ikke å komme til Aspmyra søndag. Både undertøy og modeller er byttet ut og koreografien vil bli annerledes. Blant annet vil modellene ikle seg to forskjellige antrekk Sist gang var det åtte modeller og bare en var veldig lettkledd.

undertøy sexy annonser sex

Les hele denne saken på Kvinneguiden. Finn helt riktig størrelse. Mektig følelse Sexy undertøy er en kraftfull, men enkel, måte å få mannens oppmerksomhet på. Få nyhetene servert i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Lik Budstikka på Facebook. Og det er i mine øyne fullt forståelig, da alt over str 42 er ekkelt, kvalmt og motbydelig, og man egentlig burde begynne å gå i burka for å skåne omgivelsene fra å klore ut øynene sine i avsky.

Gudskjelov er jeg blitt voksen og trygg nok på meg selv til å kunne kle meg i akkurat det som passer meg og til og med nyte sex med kjæresten min, til tross for at jeg er en str Spørsmålet er rettet til menn, hva de synes.

Hvorfor skal kvinner la seg hisse opp og svare da? Det har du rett i, men vi er ikke menn. Både du og jeg har sikkert våre preferanser når det gjelder utseende på menn. Vi vet at det til syvende og sist er hvordan mannen er, personligheten, som er det avgjørende for om vi vil ha ham som partner eller ikke, og ikke bare et for oss tiltalende ytre. Føler jeg kan svare på denne da jeg tenner på både menn og kvinner.

Kvinner kommer i alle størrelser og former, derfor har alle sin egen preferanse hva sexy angår. Det blir vanskelig å kunne definere om TS er sexy med mer sexy undertøy, nettopp fordi alle har sin subjektive mening.

For meg ble de for store og en definisjon på usunnhet. Min samboer derimot hadde siklet av de bildene og innerst inne vet jeg at han synes jeg er for tynn. Poenget mitt er at det vil alltid være noen som ikke synes større kvinner kan kle sexy undertøy, og det er ingenting i veien med dette. På samme tid vil det alltid være noen som foretrekker dette. Det jeg ikke liker i denne diskusjonen er hvordan det virker som et mål å angripe hverandre mest mulig.

Men dersom jeg skal være så objektiv til spørsmålet som jeg kan klare vil jeg si at større kvinner ser best ut i:. Jeg synes hele problemstillingen er rar. En person som ikke tenner på eller føler seg tiltrukket av den som har på seg sexy undertøy, vil jo ikke plutselig gjøre det på grunn av undertøyet. Liker du ikke kroppen, uavhengig av om den er stor liten eller noe midt i mellom, så vil du ikke gjøre der med sexy undertøy heller.

Men de som i utgangspunktet tenner på kroppen og personen, blir neppe avtent av sexy undertøy. Med mindre de har en fetisj for utvaska bestemortruser i bomull, sæggy bh, joggebukse og hullete t-skjorter. Disse tre kan jeg personlig stå inne for.

Størrelsestabellen til Kiss Me Deadly. What Katie Did er litt mindre i størrelsene sydd etter målene som var gjeldende på tallet. Og jeg har så lyst på denne , men den lager de ikke i min størrelse. Så basert på dette så er str. Cluet er vel i praksis at man egentlig bør kjøpe slikt undertøy fra Britene, for det er der utvalget finnes og det utvalget er stort. Og for å gjøre en lynrask konklusjon; Pus er 'ei lita flis', men ikke alle menn tenner på meg selv om jeg er 'ei lita flis'. Størrelsen er ikke avgjørende.

Hovedproblemet, og kanskje også TS sitt problem er at å finne skikkelig undertøy av denne typen her hjemme nå snakker jeg om glamour utgavene i andre størrelser enn helt motestandard er kul i helvete om man faller litt utenfor motestandarden i størrelse. Det er en av årsakene til at mange lurer på om det er slik at glamour undertøy ikke skal eller kan brukes av dem som ikke passer til motestandard. Jeg er så lite fornøyd med utvalget her hjemme at jeg kjøper i 99 av tilfeller alt mitt glamour undertøy og strømper i Storbritannia.

Og det til tross for at jeg kan finne her hjemme om jeg er villig til å gå ned i standard og velge blant de motepregede utgavene som er det eneste man egentlig finner her hjemme! Jeg er ca cm og 88kg. Selv føler jeg meg ikke spesielt sexy, og bruker sjelden sexy undertøy.. Men de gangene jeg gjør det går mannen i huset av skaftet. Om en man tenner på deg, tenner han vel også på deg i sexy undertøy.

Mannen min synes ikke jeg er stor og feit, han synes jeg er sexy og formfull. Hva andre synes om min størrelse, det gir jeg beng i.

Det gjør underverker for selvtilliten. Anbefaler også å kjøpe babydolls og nattkjoler som gjerne er gjennomsiktige eller korte, sleng på en hvilken som helst truse under og et par stay ups til og du er effortlessly sexy.

Leather harness har en effekt som bare må oppleves! Jeg synes dama er mest sexy når hun har vanlige, matchende undertøysett i sort eller naturfarve, med stayups til!

Det er pirrende å lese innlegget ditt. Det er altfor få damer som tenker og gjør som deg. Det er faktisk ikke noe mere sexy enn strømper gjerne ganske lange med strømpeholder. Når hun setter seg ned, legger det ene benet over det andre og lar skjørtekanten skli litt oppover, er utløsningen ikke langt unna!

Må bare bukke, smile og si meg umåtelig imponert over din innstilling. Nå er jeg selv så heldig å være del av et slikt tospann, og må bare applaudere for dere få ekte damer som virkelig tør og vil være damer med stor D. Dere er prakteksempler på hva alle "Kari Trestakker" her til lands burde se opp til, og etterfølge.

Hadde de laget sexy og behagelig undertøy i ett, så skulle jeg for all del kledd meg mer sexy til hverdags. Bomull er og blir det beste, synes jeg, både for velvære og for helsa sin del.

Og det er dumt at så få undertøysprodusenter klarer å kombinere disse egenskapene. Glatte, syntetiske stoffer er klamme og særdeles upraktiske, spesielt om vinteren.

Lite varmende slike truser, altså. Sexy undertøy er vel ikke bare truser?? Skal jeg snakke for meg selv er trusa temmelig uvesentlig når det snakkes om hva som er sexy eller ikke. Kler du deg opp i en herlig hofteholder og ekte nylonstrømper, kan trusa likegodt være i bomull som noe annet. Eller for den saks skyld fraværende Nå tenkte jeg mer på om man skal ha slike matchende undertøyssett da. Da er jo trusa ganske essensiell?

Men du har rett i det. Det er ikke trusene som nødvendigvis er det viktigste. Ønsker meg en kvalitetshofteholder, men synes de er så dyre. Har tenkt å investere i en da, eller to, bare jeg får rotet meg til å ta turen, evt får råd.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Undertøy og sex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet.

Sign in to follow this    Followers 1. Undertøy og sex By Guest hamar, February 24, in Seksualitet. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest hamar   0 0. Report post  ·  1. Posted February 24,