dildo test gpunktet

For noen år siden ble det lansert en serie med sexleketøy i cyberskin. Dette materialet skulle revolusjonere hele sexleketøy industrien. Aldri før var vibratorer blitt laget i ett materiale som føltes så ekte. Vel, cyberskin er fortsatt ett materiale som mange velger, men noen revolusjon ble det aldri. Til det har cyberskin for mange bakdeler.

Dersom det ikke stelles korrekt, blir det fort grobunn for mugg og kan begynne å lukte grusomt. Den porøse overflaten gjør også at ett godt glidemiddel er en nødvendighet, fortrinnsvis i relativt store mengder. Dessuten er det slik at dersom man først får en liten rift i det, er det bare et spørsmål om kort tid før det har revnet helt. Dersom du kan leve med det nevnte merarbeidet er vibratorer i cyberskin ett godt alternativ, det er ingen tvil om at materialet føles svært realistisk og naturlig.

Men om du foretrekker noe du bare kan ta frem når du trenger det, bruke det, vaske kjapt av det og legge det tilbake i skuffen bør du nok kanskje se etter ett produkt laget i ett annet materiale. Det finnes også sexleketøy i loveclone materiale, eller real skin materiale, UR3 osv.

Dette er i hovedtrekk det samme materialet, men fra en annen produsent. Egenskapene, både de positive og de negative, er i grove trekk identiske. Cyberskin gjorde det godt i Greepeace sin test av sexleketøy, det inneholdt ingen pftalater.

Det er heller ikke slik at en dildo MÅ brukes i vagina, den kan også brukes analt, og mange foretrekker en liten, myk dildo der bak fremfor en litt for stor pikk. Noen vil kanskje innvende at dersom den skal brukes analt, bør man bruke en buttplugg. Ja visst, men er ikke en buttplugg egentlig bare en mindre dildo som er en smule modifisert for å tilpasses oppgaven?

På samme måte som en del dildoer er laget med tanke på G-punktet? Dette åpner naturligvis også opp for en foran og en bak samtidig. Dildoen har faktisk ganske mange bruksområder. For ikke å snakke om at når man bruker en penis og fingre hender det ofte at han får utløsning før henne, noe som reduserer hans evne til å yte betraktelig. Det kan derfor være en god ide å begynne med en dildo og noen fingre, så bytte ut dildoen med en penis når hun begynner å nærme seg.

En av de tingene som ofte blir glemt, ikke bare i forbindelse med dildoer, men generelt når det gjelder sex, er det visuelle. Ikke på noen annen måte har en mann mulighet til å bivåne selve penetreringen, eller observere hvordan kvinnen reagerer. Dette er noe man absolutt bør ha i bakhodet, i hvert fall om man er et par som skal kjøpe en dildo sammen. Ofte velger kvinner en dildo med et utseende de selv tenner på. Det kan være en fantasi om en som har en spesiell farge, f.

Det er ikke slik at en dildo er en dildo, ferdig med det. Det finnes mange forskjellige og det lønner seg å bruke litt tid for å finne den riktige. Helt til slutt nevner vi at menn som gjennomgår en kjønnsskifteoperasjon gjerne bruker en dildo dagelig. Ikke for nytelse, men av rent praktiske årsaker. Den «nye» vaginaen er ikke spesielt elastisk, og trenger rett og slett litt mosjon for at alt skal falle på plass.

I så måte er en liten, daglig treningsøkt med dildoen perfekt. Dette er på ingen måte en komplett oversikt over alt man kan bruke en dildo til, men denne lille artikkelen kan kanskje gi deg en litt bedre forståelse av dildoen og dens bruksområde. Husk at sex skal være gøy, og den beste måten å lære på er å prøve seg frem. En dildo er ingen erstatning for en mann. En dildo KAN aldri erstatte en mann.

En dildo kan derimot ha en annen fasong eller en annen størrelse, men den vil aldri kunne tilfredstille alle de behovene kvinnen har som gjør at hun ønsker seg en mann. Det er ikke slik at det er bare lesbiske kvinner som bruker dildoer, vi ser fks. Det er normalt for kvinner å ha en dildo, eller en vibrator liggende i nattbordskuffen. Det har skjedd store endringer i løpet av de siste årene. Menn som lars eg overaske om de finner ett lite leketøy er en utdøende rase og de bør snarest lære at det er helt normalt for moderne kvinner å ta ansvar for sin egen seksuelle nytelse.

Glidemiddel er enda mer praktisk når det gjelder dildoer enn når det gjelder vibratorer. Årsaken er enkel, en dildo er laget med ett mål for øyet: Dildoer kommer i alle former og fasonger.

dildo test gpunktet

Dildo test gpunktet -

Silikonen kjennes myk og deilig og den har holdt godt gjennom testperioden. Etter å ha testet den kan jeg bekrefte at den passer fint med min kropp I hvert fall. Noen timer egentid, med ny leke…. Det er ikke slik at det er bare lesbiske kvinner som bruker dildoer, vi ser fks. Som testpar valgte vi å bruke vibratoren bare på henne, både vaginalt og analt. Den er gjennomført eksklusiv og oser av luksus og kvalitet.

Dersom det ikke stelles korrekt, blir det fort grobunn for mugg og kan begynne å lukte grusomt. Den porøse overflaten gjør også at ett godt glidemiddel er en nødvendighet, fortrinnsvis i relativt store mengder.

Dessuten er det slik at dersom man først får en liten rift i det, er det bare et spørsmål om kort tid før det har revnet helt. Dersom du kan leve med det nevnte merarbeidet er vibratorer i cyberskin ett godt alternativ, det er ingen tvil om at materialet føles svært realistisk og naturlig. Men om du foretrekker noe du bare kan ta frem når du trenger det, bruke det, vaske kjapt av det og legge det tilbake i skuffen bør du nok kanskje se etter ett produkt laget i ett annet materiale.

Det finnes også sexleketøy i loveclone materiale, eller real skin materiale, UR3 osv. Dette er i hovedtrekk det samme materialet, men fra en annen produsent. Egenskapene, både de positive og de negative, er i grove trekk identiske. Cyberskin gjorde det godt i Greepeace sin test av sexleketøy, det inneholdt ingen pftalater. Faktisk var det eneste produktet som ikke innholdt noen form for eftalater laget av cyberskin. På den annen side er store deler av bestanddelene fortsatt ukjent, utover at de hovedsaklig er parafin og olje baserte.

På forespørsel om å opplyse hva materialet faktisk besto i, var svaret en mur av taushet. Det man vet, er at materialet ikke bør fryses ned, det har en lei tendens til å nærmest gå i oppløsning  når det varmes opp igjen. Det utvikler også store mengder giftig røyk dersom man skulle komme i skade for å smelte det. Den «nye» vaginaen er ikke spesielt elastisk, og trenger rett og slett litt mosjon for at alt skal falle på plass.

I så måte er en liten, daglig treningsøkt med dildoen perfekt. Dette er på ingen måte en komplett oversikt over alt man kan bruke en dildo til, men denne lille artikkelen kan kanskje gi deg en litt bedre forståelse av dildoen og dens bruksområde.

Husk at sex skal være gøy, og den beste måten å lære på er å prøve seg frem. En dildo er ingen erstatning for en mann. En dildo KAN aldri erstatte en mann. En dildo kan derimot ha en annen fasong eller en annen størrelse, men den vil aldri kunne tilfredstille alle de behovene kvinnen har som gjør at hun ønsker seg en mann. Det er ikke slik at det er bare lesbiske kvinner som bruker dildoer, vi ser fks. Det er normalt for kvinner å ha en dildo, eller en vibrator liggende i nattbordskuffen.

Det har skjedd store endringer i løpet av de siste årene. Menn som lars eg overaske om de finner ett lite leketøy er en utdøende rase og de bør snarest lære at det er helt normalt for moderne kvinner å ta ansvar for sin egen seksuelle nytelse.

Glidemiddel er enda mer praktisk når det gjelder dildoer enn når det gjelder vibratorer. Årsaken er enkel, en dildo er laget med ett mål for øyet: Dildoer kommer i alle former og fasonger. Noen ønsker store, andre små, noen ønsker sorte, noen ønsker hvite. Menn har en tendens til å kjøpe større dildoer enn kvinner, om dette skyldes uvitenhet, eller ett brennende ønske om å finne ut hvor mye kvinnen kan klare vites ikke. Det finnes også dildoer med forskjellige fasonger, noen passer best til analt bruk, andre er laget spesielt med tanke på G-punktet.

Her som men vibratorene gjelder det å bruke litt tid for å finne ut akkurat hva du ønsker deg. Dersom du er helt «fersk» med dildoer er det best å begynne med en relativt rimelig en, for så å skaffe seg noen erfaringer med den.

Når du så skal skaffe deg en ny har du litt mer kunnskap om akkurat hva du ønsker deg. Når ett par skal bruke en dildo i sin lek, så er kommunikasjon ett svært viktig ord. En dildo er ikke som «ekte vare» og spesielt om han bruker den på henne, har han ingen formening om hvordan hun føler det.

Her må hun være villig til å gi mye feedback, slik at han kan «lære» å bruke den riktig. For henne er det naturligvis ikke noe problem, hun kjenner hva som er godt, men den stakkars mannen har ingen kontroll… Så jenter: Hjelp ham med å forstå!

Dersom flere skal dele en dildo eller vibrator for den saks skyld så husk at seksuelt overførbare sykdommer også kan skre seg med sexleketøy. Bruk kondom på dildoen, så er det problemet løst, husk at uansett hvor godt du vasker en dildo så KAN det være at den ene bakterien som trengs overlever…. Helt til slutt tar vi med en dildo er ett perfekt hjelpemiddel for kvinner som ønsker å eksperimentere litt med oralsex, men som er litt nervøse for å ta ett ekte mannslem i munnen.

Med en dildo kan du teste og leke, kose slikke og klemme, slik at du i det minste har ett visst inntrykk av hva som venter det når det kommer til «the real thing». Er det vondt, er det feil. Er det godt, er det riktig.