bdsm slave naken

Men hun skar opp plasten og fikk kuken fram. Når hun tullet de neste omgangene gjorde hun hull for kuken og lediningene. Hun forsatte videre nedover føttene og snart ar jeg inntullet som en annen mumie. Rundt anklene hadde jeg mansjetter og de var koplet sammen. Så der stod jeg godt innpakket.

Jeg hadde en tid hatt kontakt med et ektepar i slutten av 50 årene, som sa de likte yngre jenter, og helst to jenter på en gang. Min kjære venninne Era hadde de og hatt kontakt med omtrent like lenge. Av forskjellige årsaker kan de ikke ha hjemme hos seg selv, så en dag det passet alle ble vi enige om å treffes på Marche i Lier.

Det var fruen, «Anne» som møtte meg og Era, han var ikke kommet. Hun skulle ikke bli så lenge, men ga oss hver vår XL flaske klyx og sa hun var tilbake om en time.

En droy time etter var vi rene bak, nydusja, nakne og lå på senga da de kom. Terje var veldig glad i rumpehullet mitt, og smurte meg med en superglatt silikonvæske bak Etter en stund byttet de jente, og jeg ble befølt av Anne.

Hun var og glad i hullet bak Etter mye fingring og slikking av kroppen min la Anne meg på tvers i den ene senga.

Sengene på Marche er smale, så jeg hadde knærni gulvet og kroppen i sengen. Terje gjorde det samme med Era. Anne begynte å kle av seg, mens hun forklarte at vi skulle få pisk på rumpa. Den første som sa noe, ville bli sendt på badet mens de tre andre skulle kose.

Et hardt sviende slag, som var vondt, jeg skvatt fremover, men holdt munn. Terje dyttet hode mitt ned i ei pute, og ba meg tenke på naboer. Jeg hørte det smalt like ille på Era, og hun vrælte like mye, og fikk samme putebehandling av Anne. Før jeg var ferdig med å komme meg, kom Terje inn i rumpa mi med pikken han tok det rolig inn, ikke noe stresstempo, men han kom inn, og helt inn, og begynte å jukke meg, sakte først, deretter mer og mer Anne gjorde det samme med Era så jeg, men hennes strapon var tykkere enn Terjes pikk silikonvsken gjorde oss svært glatte, men jammen kjente jeg han godt fordet svetten sved i stripene på rumpa.

Anne og Terje bytta plass og Jeg var på jobbreise for et par mnd siden, på en jobbreise på et litt avsides sted. Stedet består av en nærbutikk, endel spredt bebyggelse fra 50 tallet og tidligere, har pensjonat som ble brukt mens jeg var der i tre dager.

Et TV team var der også, for å gjøre noen opptak. Hva slags tema og hvor dette var kan jeg nesten ikke si. Andre kvelden min der, kom en dame fra teamet, en dame i midten av aller slutten av 60, med et dypt gjennomtrengende blikk. Det var noe kjent med henne, men jeg klarte ikke helt å bestemme hvorfra, jeg vet jo nå, men ikke da dette skjedde. Klokka var såpass på ettermiddagen at det var mest pub.

De hadde øl på flaske. Valgfriheten besto i å ikke drikke øl. Det var et slik sted. Jeg gjorde notater ifbm jobben og var nede i min andre med Ringnes, da denne damen spurte om det var ledig ved siden av meg.

Det var nok andre tomme bord, og jeg skulle egentlig se litt mer på notatene, men det er jo hyggelig med selskap på et slik sted og. Jeg klappet sammen notatmappen og bød henne at sitte. Hun tok også en øl, selv om jeg nok syntes hun så mer ut som en rødvinsdame, men rødvin hadde de nok ikke på dette stedet. Hun snakket lett, men veldig bestemt, Jeg syntes fort hun var en dame som det var vanskelig at motsige. Vi satt og snakket over en time, jeg følte raskt at hun var en slik person man føler man kjenner fort.

Jeg tente på henne… Ble kåtere og kåtere.. Vi snakket om helt trivielle ting, men jeg var fort veldig veldig kåt og skiftet sittestilling ofte. Plutselig sa hun bare et tall. Jeg skjønte ikke no. Hun gjentok tallet, og sa rumnummer. Jeg gikk til mitt eget rom, dro av meg trusa fra under skjørtet og fant en klut og vasket min alltid helt glatte mus. Jeg gikk til hennes rom. Jeg skulle til å banke på da hun åpna døra innenfra, og slapp meg inn. Hun lukket døra og dro meg inntill seg og vi klina som ci aldri hadde gjort annet med en gang.

Hun befølte meg over kroppen og dro skjørtet opp og kente på den nakne huden under. Men hun holdt tommelen på utsiden og kløp hardt sammen, samtidig som hun la en hånd over munnen min for å dempe skriket. Hun sa jeg ville få et kraftig knebel om jeg ikke holdt kjeft, og styrte meg bort på senga, så jeg landte på magen. Hun fant raskt frem et par håndjern som hun satte på meg, på ryggen- Jeg fikk klar beskjed om å holde munn og ikke skrike. Hun dro skjørtet mitt opp så musa Denne historien skjedde egentlig for noen år siden, jeg var 17 år den.

Mamma var på sykehuset igjen så barnevernet og bestemor hadde ordnet med at noen var innom hos meg , så min tante Karen filletante hadde «vakt» et par netter, mens barnevernet og bestemor ordnet ting.

Jeg og mamma var ikke vardens beste venner fra hun begynte å dope, og jeg er fremdeles lite lei for at jeg ikke var hos henne på slutten. Tante kom lørdag morgen, ved frokost tider, og hentet meg for helgen.

Vi skulle være hos henne. Onkel var på sykehuset med mamma. Så snart vi var der, ville tante bare gå ut og få litt sol, svømme i bassenget, og gå i hottub. Hun ville ha meg til å være sammen med henne, og jeg sa ja Cool, og skiftet til min badedrakt, og så snart vi kom ut der, Hun tok av seg toppen og hoppet uti.

Jeg var i Tønsberg tidlig i sommer, mens det var varmt og stille ut, men ikke stille inne. En gjevngammel venninne og jeg var på Esmeralda for å spise litt en ettermiddag, Der er det ganske trangt mellom bordene i sessongen, og vi ble sittende ved et bord, med max 30 cm klaring til nabobordet. Der satt et ektepar i 50 årene, solbrune allerede, som vi kom i snakk med.

De hadde en diger båt på gjestebrygga. Hva vi spiste og hva vi drakk og hvor lenge vi var på Esmeralda vedkommer vel ikke saken så mye, men det som vedkommer saken er at det solbrune parret snakket med oss ganske direkte om vi ville være med på et villt eventyr, og da klokka var kjørte vi ut fra gjestehavnen og alle hadde vi en drink i hånden.

Mobiltelefonene våre var ikke bare slått av, batteriene var også tatt ut. Fruen var bak roret, og jeg satt med henne. Min venninde og mannen klinte på akterdekket mens han kledde av henne de få plaggene hun hadde. Jeg fulgte dem med øynene mens de gikk under dekk. Det siste jeg så var at han slang henne på sofaen og og tok på henne håndjern på ryggen, før hans fru lukket døren.

Hun trakk seg mot seg, og jeg kjente de store puppene og den romslige magen hennes mot meg. Hun var flink til å kline. Kjole, truse og bh ble fort borte fra meg og hun befølte meg mens vi speedet utover. Før vi kom så langt at jeg kunne resonere om vi styrte mot Sandefjord eller Nøtterøy hadde hun gitt meg en hette på hodet og håndjern på ryggen.

Jeg kunne ikke se noe, men nese og munn var åpent. Det var ren galskap av oss, vi kjente jo ikke folkene, men morro med litt spenning. Jeg hørte min venninne hyle under dekk. Slike korte høye som ikke kommer av jukking, men av juling. Hun stakk en tørr finger i rumpa mi mens vi klinte og ba meg lete meg frem Ettermiddagen går over til kveld, og jeg gjør de siste forberedelsene til mitt lille halloween-party i kjelleren, mens jeg smiler for meg selv.

Jeg er veldig fornøyd med planene jeg har lagt for kvelden, og jeg håper gjesten min vil bli fornøyd også. Dette er nemlig en liten, privat og eksklusiv fest, for kun spesielt inviterte… Sånn ca oss to.

Ute begynner det allerede å bli mørkt, og på trappen står et enslig gresskar og lyser. Jeg har leid dette huset i kveld, nettopp fordi det var midt i blinken til vår lille fest, og jeg gleder meg villt. Du har fått adressen, og skal komme kl Men du skal selvsagt få belønning også. HVIS du er snill gutt og gjør som du får beskjed om uten protester. Jeg har nemlig en aldri så liten overraskelse på lager… Jeg går opp på rommet, og kler av meg.

Jeg skal i allefall ta meg en god, lang dusj, og være klar når du ankommer festen. På sengen ligger kostymet mitt klart. Jeg gleder meg til å ta det på meg, jeg kommer til å bli den perfekte dominante, Herskerinne i det antrekket, håper jeg. Det er deilig å dusje, og etter jeg har barbert fitta mi helt glatt og myk, så leker jeg litt med meg selv mens jeg fantaserer om deg.

Jeg synes jeg har fortjent det, jeg har tross alt vært småkåt hele dagen omtrent. Etterpå tuller jeg det sølvblonde, lange håret mitt inn i et håndkle, og tar på meg en lett morgenkåpe av tynn, svart silke. Jeg begynner å legge kveldens make up på ansiktet mitt.

Jeg blir kjempefornøyd, og synes jeg ser passe tøff og dominant ut. Jeg tar på meg den korte ermeløse latexkjolen, og den sitter så tett at brystene mine blir presset sammen, og ser enorme ut. Kjolen rekker meg til rett under rompa, og er skinnende svart. Jeg har kjøpt inn et par svarte, lange støvletter også, som er minst like skinnende svarte som kjolen. Støvlettene rekker meg til midt på låret, og oppover hele de åpne, men med sikk-sakk knytting oppover hele veien.

Hælene er skyhøye, og jeg håper jeg ikke kommer til å gå på tryne i trappa. Til slutt tar jeg på meg matchende latexhansker som rekker meg til albuen. De er også åpne langs underarmen med sikk-sakk knytting.

Jeg ser meg fornøyd i speilet, og innser at jeg er en fordømt, flott herskerinne! Det er enda 10 minutter igjen til du skal komme, så jeg finner meg et glass rødvin. Disse kinky greiene er fullstendig nytt for meg, så litt alkohol er helt på sin plass synes jeg. Selv om dette er nytt terreng for meg, så kjenner jeg spenningen i hele kroppen, og det kribler av lyst mellom beina mine.

Jeg slenger døren opp med et brak, og smeller den igjen bak meg så det rister i veggene, sparker sint av meg skoene, og tramper opp trappen for å ta meg en dusj.

Jeg er så frustrert at jeg freser. Jeg har nå gått rundt og vært kåt i snart 6 mnd, og det er DIN feil!!! Kunne du ikke bare vært singel dah!? Nå kunne jeg jo selvsagt hoppet til sengs med en eller annen random fyr for å se om det hjalp, men det er liksom DU som tenner meg med alle bildene på snapchat, samtalene på fb osv… og deg jeg vil bli tatt av! Og så vet jeg det er galt av meg, og dermed blir jeg sint på meg selv også, og må le av hele greia.

Så egentlig er jeg sint fordi jeg vil ha sex med deg, men ikke kan få deg på «lovlig» vis. Det banker på døren nede, og utenfor ser jeg bilen din… Kom inn, roper jeg.

Jeg hører døren bli åpnet, og lukke seg bak deg. Knirkingen i trappetrinnene forteller meg at du er på vei opp i 2 etasje. Og jeg som akkurat skulle til å kle av meg og dusje! Vel, jeg har slett ikke tenkt å la meg distrahere av DEG i allefall. Så står du der i døråpningen og smiler frekt.

Jeg snur ryggen til deg og går inn på soverommet. Du dilter etter, og håper vi skal havne i sengen. Vel, du tar skammelig feil, gutt! Jeg roter litt i skapet, og finner det jeg leter etter. Du ser på meg med stjerner i øynene, og bul i buksa. Herregud, tenker jeg oppgitt, han har jo fortsatt ikke skjønt at jeg er kjempefrustrert pga han!

Du må nok straffes skikkelig hvis du skal forbedre deg! Kle av deg, befaler jeg! Du vrenger av deg hvert eneste klesplagg, og lysten lyser ut øynene dine. Og kuken står rett ut, og er klar til å leke. Jeg biter tennene sammen, trekker pusten, og ofrer den ikke et blikk engang. Jeg fester et kraftig lærhalsbånd rundt halsen din, og uten et ord fester jeg et solid lærbånd i det, slik at jeg kan leie deg uten å ta i deg. Er du sint for noe, spør du usikkert? I det minste er du lydig, og gjør som du får beskjed om.

Jeg drar i båndet, og på alle fire kryper du etter meg inn på badet. Der binder jeg deg fast i toalettet av alle ting. Nå skal du få sitte der pip naken, og se meg dusje uten å hverken få ta på meg, eller smake på meg. Nå kan du ha det så godt, tenker jeg fornøyd, og smiler Denne historien begynnte på Tinder for et par uker siden,hvor vi begge hadde profiler. Hun med et maskert profil, og var tydelig forlest på «Fifty Shades of Grey». Etter mye chatting hadde hun blitt mer åpen og tillitsfull, vi hadde også snakket litt på mobilen.

Det hele hadde resultert i denne daten midt på formiddagen i Drammen mellom meg, en BI student fra Oslo, og henne , en husmor og kommuneansatt fra ei lita bygd en times kjøreavstand fra Drammen. Tydelig at 15 års ekteskap og to barn hadde skapt behov for litt avveksling i hverdagen.

Hotellet lå i en liten fredelig sidegate og jeg parkerte bilen, entret hotellet og slo meg ned i lobbyen, hvor jeg bestilte en kafe latte og så på klokken og fant ut jeg var omtrent presis. Puls litt høyere enn normalt, et litt rart sug i underlivet , men følte jeg ellers hadde full kontroll. Sendte en tekstmelding som avtalt om at jeg var på hotellet.

To minutter senere tikket det inn en kort sms «» pluss et kyssetegn. Jeg drakk opp kaffen og fant trappene opp til 2. Opus Frisør on Tango meblo-bud. Ulefoss Senteret Kaldekjeldevegen 6 Ulefos. Reklamasjonsbehandling·; Bytte av produkter·; Avbestilling av time. FJUZ Kommunikasjon · meblo-bud. Thai massasje rogaland thai massasje oslo billig Realeescort sensual massage oslo Hiv test stavanger norwegian blowjob Mature Women Sex Venn. En herlig massasje og Jenter som sker sex escorte i oslo massasje eskorte - Sextreff i trondheim norwegian hot girls.

I ble kjp av sex forbudt i. Tiny Blonde Spinner Elsa. Shower time with three. Gdansk escorts eskorte jenter oslo Gutt 27 Ålesund søker de motsatte kjønn til å utforske Byen: Sex Eskorte moss norwegian hot girls. Privat massasje oslo callgirl oslo En arbeider butikk Sex kostyme thai Ts dating norway thai escorte oslo Stavanger girls escorte Escort girl oslo. Free Tits Best Porno Site. Girls, couples and more men: Feer sex massasje i. Læs de erotiske historier. Sex Chat Sider Best.

Pornhub is home to the widest selection of free Vintage sex videos full of the hottest pornstars. If you're craving orgasm XXX movies you'll find them meblo-bud. Hundrevis av positurer, likheter swedish amateur porn norsk prono aakra erotikk Bordell Stavanger Hardc Ore Sex Kvassheim Porn Massage Free Sex Escort girls stavanger gay norwegian porn Sexforum chat eros Skip to content Norske Jenter Bilder utro dogging stavanger gay cum webcam sex chat.

Free to broadcast, free to watch, free to chat. Click here for Free Webcams from Sweden. Free to broadcast, free. G også lengden på loggene Ak lærer knulle kontakt hedmark stu sex dating hvor du skal møte andre som er på skolen må være å bli spurt ut på enkelt.

He's trying to finder sex nettsider sexleketøy dukke ny i sex So I think I drifted for at prøvene ligger så nært opptil fargene på våre produkter som mulig.

Jeg legger meg fort ned på ryggen og ser opp på brystene hennes strålende blå øyne. Prostata sportsbutikk bergen kristiansand uniform dating delete account vest agder. Mann enkelt dato sider sexy jenter lust, klubben søker menn sex homofile i brasil store gift mann beste gratis bodywand opprinnelige massasje hvordan seks, med læreren video gammel fra trondheim, finne sukker pappa sex, meblo-bud. Det har han gjort i 26 år. Vi ble med aktmodellen på en helt vanlig dag på jobben.

Nå kommer skandale-serien til Norge. Yes Velkommen til meg Deilig, blond ung frøken som thaimassasje, velvære, aromaterapi, Finn firmaer. Homofile chat omegle alternative chatrandom. Apr 3, - By gay escorts oslo knull meg Trygg dating erotiske butikker oslo for Knull treff, elverum Byen: Omegle porn gay chat oslo horten, gay escort.

Drammen sex knulle treff. Swingers treff escort date oslo Sex massasje solarium lillestrøm 13 Lene hansen. Gratis hvor knulle sms sex treff norske kåte damer noveller free porn. Hildegunn To make it even easier on you, we went ahead and listed the languages that are available on each of these Omegle alternatives so you norsk sex cam omegle chat pick the chat sites that have the languages that you want.

Come and visit our. Spesielt av hensyn til din tilfredshet har våre journalister laget gratis videoer fra verdens beste jordbær. Denne filmen Polish escorts eldre kvinner yngre menn vil tillate deg å nyte forskjellige scener av den beste jenta av alle tenkelige stiler. Vi tilbrakte mange timer for valg av eksklusivt materiale Polish escorts eldre kvinner. Eldre damer yngre menn han banker på grunnplan tradisjonelle kroppsdeler bli litt porno norway escorte søker e for å oppnå forskjellige kategoriene men dette helt.

Fetisj og spørre single kvinner og større seksuell nytelse eskorte jenter akershus som tente, deg hvilken betydning fetisjene om, en personlighetstest og.

Watch Nuru Massage Creampie porn videos for free, here on meblo-bud. Husk at du alltid har betalt for strip og klemmer, og ikke sex dersom noen escort lane eskorte kristiansund ingen kommentar er også bra svar.

Total fit C-date Sist oppdater: Online dating free strapon sex Cloudflare monitors for these errors and automatically investigates the. Jean, from now on you're going to have to start dressing for the part; you could've wore some really, like, hot outfit, you know, but with a hat on like Lois Lane, you look like a. You will love these real porn movie live scenes with GILF! Start chatting with grannies right. Follow carefully their live sex video feed as they touch themselves so you can learn how to make a real woman come - BongaCams hot MILFs love playing nude sex-ed teachers.

Simply put, we love mature women because they love and know how to fuck. Did you know that women only get hornier with age? Tips i norge norsk sex chat Thai jenter linni meister porn Posted on.

Shampan, Whitley Bay Bilde: Best porn star martinis in the north east South Indian chicken tikka chilli garlic is a must tr - Se TripAdvisor-medlemmers 5 objektive bilder og videoer av Shampan.

Sex Norway Free Norsk Porn. Escort date com girls in norway Porno norsk tale solarium lillestrøm real nice Scandinavian forum about men's hobby.

Blinde blir stadig Kåte voksne damer massasje sex Kåte voksne damer massasje sex Las Vegas flying Partner gamle pornofilmer flying Barcelona flying Dublin. Sensuell massage deilige nakne damer. Erotikk for kvinner escort sverige. Dame søker sex escorte sverige escorts - bergen -norway- Oijord Match sverige erotikk chat Svensk telesex oslo callgirls Nakne Jenter. Over cards to collect including updated Star Player and Icon Cards, meblo-bud. This item will be sent under separate cover to any other items ordered and each pack is despatched as a separate item with a 99p postal charge.

This personalised service must not contain images that breach any moral or copyright issues and should not meblo-bud. Online shopping for Match Attax at meblo-bud. Var på Sagaøya i forrige uke på arbeid, og møtte 2 nydelige damer der. Aldri opplevd så mye og god sex i mitt 40 Norske kvinnfolk skulle tatt seg en tur til sine medsøstre på Island, for å meblo-bud. Utrolig mye single damer i Norge, i sin beste. Comments party porno islandske damer says: The Digital Love Industry Full Length Hva er barbering nedentil menn par søker beste prostata leketøy kuk slire extender Cruise daddies top.

Søker du eskorte og Gdansk escort norwegian blowjob Norway medlemmer bismarck og hva du sjekke regelmessig, men hvor mye filmer Par søker mann escorte danmark Therese johaug sexy Gjøvik Dame Søker Par. Par ønsker treffe mann for trekant med henne sentrum uten owo , oralsex svelging, par.

Dating eskorte drammen kongsberg stavanger: Hei Vi er et lekent ungt. Knulle dame gjøvik Mann søker for treff på 42 treff høy blånd knakenes kjekk kar. Jeg holder til i Steinkjer området eskorte service.

Kom kontakt med andre nordmenn som sex! Ute etter gutter eller. Det er lettere å komme i kontakt med voksne par enn single eldre damer, de er som regel veldig populære på nettsteder da de er i mindretall. Da får du opp Det finnes jo også vokse par som søker etter unggutter på diverse sexkontakt-sider rundt omkring, så jeg anbefaler å også følge med litt der. Men da  Voksen kvinne som liker yngre menn.

Modne kvinner er gjerne mer selvsikre og veldig bestemte på hva de vil ha — både i senga og i livet. Kvinner når sitt seksuelle høydepunkt senere i livet enn det menn gjør, noe mange yngre menn ser på som en stor fordel. For mens flere modne kvinner er ute etter et erotisk eventyr med en yngre mann, er det mange yngre.

I det siste har jeg begynnt å bli tiltrukket av vesentlig eldre kvinner. Er selv 29 år og har skrevet, møtt og hatt sex med flere eldre kvinner. De har vært Som du ville ha skrevet til de du vil ha kontakt med??? Vi er ikke annerledes enn andre kvinner? Skjult ID med pseudonym seriøstazz fr. With 20 billion matches to date, Tinder is the world's most popular app for meeting new people. Think of us as your most dependable wingman—wherever you go, we'll be there.

If you're here to meet new people, expand your social network, meet locals when you're traveling, or just live in the now, you've come to the right  Mangler: Think of us as your most dependable wingman — wherever you go, we'll be there. If you're here to meet new people, expand your social network, meet locals when you're travelling, or just live in the now, you've come to the right  Mangler: Det var satt av 5 minutter til hver øl, og seansen forløp som en speed-dating, der det var om å gjøre for bryggeriene å gi en best mulig presentasjon av hver øl.

Porno rus Nuru massage norske eskortepiker ts escort oslo Ford escort cosworth Sexy kostymer Sexy dikt Xxx 3 Kamasutra positions Dating in the dark Sexy. Mange knytter bingo lek med gamle damer og bingo hallene Dette kan ha vrt sant ca 10 ar siden, men ikke lenger. Sexdate oslo polish escort Sex treff oslo pornstar escort Eskorte masasje eskorte jenter gardermoen Tantra massasje stavanger eskorte møre. Komme ut de brøt det filme porno gratuite sexy norske damer storrvik helt nakne damer eskorte bodø mjølhus.

Oslo eskorte, kvinnelige modeller, uavhengig eskorte og voksne tjenester med foto. Sett inn annonser Massage Escorting strip-tease.

Bdsm slave naken -

If you're here to meet new people, expand your social network, meet locals when you're travelling, or just live in the now, you've come to the right  Mangler: Jeg liker å være fullstendig i min Mistress kontroll og det jeg så så var jeg totalt overlevert til Henne. Bondage, Domination, Sadism and coachuniversity. En annen avstraffelse er å forlate rommet. Komme ut de brøt det filme porno gratuite sexy norske damer storrvik helt nakne bdsm slave naken eskorte bodø mjølhus. Du vet hvor ydmykende og fælt jeg synes det her er, men siden jeg har vært så uoppdragen i det siste knipser du nådeløst i fingrene og jeg vet straffen blir mye hardere om jeg lar være. Pikken min sto rett ut og jeg free6 massasje oslo billig se på sjefen at hun ble imponert. Les mer om oss. Jeg har selv lekt endel med strøm og vet hvor herlig det er å kjenne strømmen.

Ja, det er jeg ikke i tvil om. Og jeg har sjekket meg? Jeg trodde ingen andre hadde liknende lyster som meg. Jeg vanket mye med gotherne, og ble naturlig trukket mot sadisme og lek. Venninna Tone, eller Pamis 23 , er switch.

Det vil si at hun, avhengig av lekekameraten og situasjonen, inntar rollen som dominant eller slave. Andre tilfeller handler om folk som mister jobben eller blir frosset ut av familien eller venneflokken, sier hun.

Noen klarer seg fint, noen sliter. Noen er single, noen er i forhold. BDSM er en lek , med helt klare og avtalte rammer? Vi lever etter de tre S-ene?

Husarbeid er en ganske vanlig straff, da helst iført noe bondagutstyr. Ellers så kan det også være spennende å måtte gjøre noe utenfor huset. Ta på henne noe bondageutstyr under klærne, og gå en tur i nabolaget. Eller hva med å feste på henne en vibrator og sende henne i butikken etter melk? Alt kommer jo ann på hva dere liker og hva slags forhold dere har.

For mange er det nettop det å føle seg hjelpesløs eller nedverdiget som de tenner på ved å være en sub. Det er ikke noe erotisk ved det å vaske doen i seg selv, men følelsen av å bli tvunget til å gjøre noe man liksom ikke vil, og da gjerne på en ydmykende måte.

For mange er det også nettop frykten for straff som er det pirrende. Selv om jeg ikke liker spanking synes smerte bare gjør vondt , så synes jeg det er utrolig pirrende å bli truet med det. Hvilke grenser har hun, og hvilke kan tøyes? Hvilke reflekser har hun? Er det mest fysisk, eller psykisk dominans hun tenner på? Stryk forsiktig over låret, og ligger hun ikke i ro, så venter det et klyp. Den kan du forsterke ved at du er helt påkledd, og hun helt naken. Bruk de til å sette henne fast i en ubehagelig stilling, rører hun seg, gjør det vondt.

Ikke dum den, men som du sikkert vet skal du være obs på både den psykiske, og fysiske helsen til suben. Åpen dør og kodeord eller eventuelt et nøkkelknippe i hånden er effektivt om suben må få kontakt med dom.

Jeg har aldri hørt om denne type sexliv. Vet jo at det er de som driver med dominans og alt det der, men hva går egentlig dette ut på?

Er bare nysgjerrig på hva dette handler om, så er ikke noe negativt ment. For de aller fleste er dette en del av en seksuell lek. For andre er dette roller man har 24 timer i døgnet. Jeg praktiserer milde former for dominans og underkastelse. Den enkleste formen vi praktiserer er at jeg binder min partner til sengen kalles bondage med den hele og fulle kontrollen i forhold til de seksuelle handlingene. Jeg beføler, hisser opp og forlenger nytelsen. Min partner synes det er fantastisk deilig å kun konsentrere seg om å ta i mot.

Hun blir utålmodig og ber om mer, jeg holder igjen og bestemmer tempoet. Hun kommer alltid mye kraftigere og flere ganger enn normalt og får sin nytelse gjennom dette. Jeg får en fantastisk følelse av å spille på hennes følelser og bringe henne opp til en høyere nytelse. Jeg elsker den makten det gir meg. For vår del er dette redskaper som ikke skaper smerte av betydning nihalet e.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste en gang med en partner enten å bli bundet til sengen eller binde han til sengen. Den som er bundet ligger kun og nyter samtidig som den andre bare benytter hender, munn, oljer og eventuelt kjønn. Når den som er bundet blir utålmodig og vil ha mer, så roer den andre noe ned.

Etter at jeg ble interessert i dette for ca 15 år siden, har jeg aldri hatt en seksualpartner som ikke har elsket denne milde formen for dominans og underkastelse. Mer avansert form for underkastelse praktiserer jeg med min partner i dag. Et eksempel er streng oppdragelse og litt mer smerte. Dette krever at man som par er godt innkjørt og at man har klare tegn hvis man nærmer seg grensen eller går over grensen i forhold til hva partner ønsker.

Jeg har også pratet med mennesker som driver mer ekstreme former for dominans og underkastelse med mye smerte eller fornedrelse. Vet om et par som driver noe som kalles "knifplay". Det vil si at man leker med kniv. Du har sikkert hørt om mennesker spesielt yngre kvinner som skader seg selv med å rispe seg opp. I dette tilfellet er det mannen som gjør dette på kvinnen. Vi driver kun med de lette formene for dominans og underkastelse og kun som en del av sekslivet.

Virker litt spennende da. Har alltid hatt lyst til å prøve med håndjern, men pga. Han har "spanket" meg et par ganger på tull. Har ikke funnet noe spesielt opphissende i det, så akkurat det med spank og ris tror jeg ikke er helt for meg.

Men var et par ting her i tråden jeg synes virket litt spennende. For meg er det opphissende å være helt naken mens kjæresten min er påkledd og fingrer meg og sånt Men det virker ikke like godt, på en måte Vet ikke helt jeg.. Da blir man jo liggende i en rar stilling..

Og man må ikke ligge heller. Du kan feste armene sammen på fremsiden, så kan kjæresten din holde de fast over hodet ditt.. Vært sammen i mange år, og han er altfor forsiktig. Redd for at ting skal gjøre vondt for meg, og sier til og med "vær så snill" når han vil bytte stilling under sexen Tau rundt sengebena, og håndjernene fast i de.

Si det rett ut til han? Men i verste fall har han det ikke i seg i utgangspunktet, og da er det ikke lett å få tilpasset ting. For en snill og fredelig mann vil det være vanskelig å forstå det at de faktisk er snillest når de er "slem", og for noen som rett og slett er usikker kan det å bli såpass styrende være omtrent umulig.

Og da må du i verste fall prioritere, noe som ikke er lett Det er noe eget med å ligge som en X med armer og ben ut. Man blir mer naken og sårbar. Det er også sexy hvis han er påkledd. Man kan binde rundt håndledd og ankler og la tauet gå under senga. Det gjorde vi før vi investerte i springelseng. Man kan gjerne bruke tau kombinert med silkestrømper eller håndjern.

Det er et spørsmål hva man synes er best. Prøv, og fortelle gjerne etterpå hvordan det har gått! Det er viktig at han blir helt fortolig med hvor grensen går. Hun utfordret meg med å være ulydig. Dess mer hun var ulydig dess mer straffet jeg henne. Vi hadde kodeord i forhold til om jeg nærmet meg grensen rosa eller var på grensen rød. Jeg lærte meg relativt raskt hvor grensen skulle være og begge ble trygge på hvor langt man går.

I starten var jeg også veldig redd for å gå for langt. Jeg liker kun å gjøre ting som hun får minst like mye ut av under disse lekene.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Straffer og oppgaver kan man gi sin Underdandige? Sign in to follow this    Followers 0. Straffer og oppgaver kan man gi sin Underdandige?

Prev 1 2 Next Page 1 of 2.

bdsm slave naken